• Imagine -John Lennon- (INDONESIAN VERSION) Bayangkan #translationprojectusd

    published: 03 Jun 2017
  • Imagine - John Lennon | Terjemahan Lirik Lagu Bahasa Indonesia

    John Lennon / The Beatles - Imagine . Lyrics makna arti terjemahan lirik lagu barat inggris dalam bahasa Indonesia. IMAGINE --------------- Imagine there's no heaven Bayangkanlah tak ada surga It's easy if you try Mudah jika kau mau berusaha No hell below us Tak ada neraka di bawah kita Above us only sky Di atas kita hanya ada langit Imagine all the people Bayangkanlah semua orang Living for today... Hidup hanya hari ini... Imagine there's no countries Bayangkanlah tak ada negara It isnt hard to do Tidak sulit melakukannya Nothing to kill or die for Tak ada alasan untuk membunuh dan terbunuh No religion too Juga tak ada agama Imagine all the people Bayangkan semua orang Living life in peace... Menjalani hidup dalam damai... Imagine no possesions Bayangkan tak ada harta benda I wonder...

    published: 18 May 2017
  • "Bayangkan", IMAGINE cover dlm bhs Indo.

    Hayalan penyani ex-Beatle, John Lennon. Dimana dia membayangkan bahwa jikalau sorga, neraka, negara, kekayaan dan agama itu umpamanya tidak ada semua persoalan di dunia bisa diatasi. Tetapi menurut saya pribadi semua itu baik, terutama seperti agama, yang tidak baik adalah beberapa penduduk bumi ini yg serakah & mau power. Maka oleh karena itu saya minta baiklah kita saling mengasihi sesama seperti Tuhan telah mengasihi dunia.

    published: 20 Nov 2011
  • Imagine - John Lennon (Cover) by Hanin Dhiya

    STOP THE FEAR! STOP THE HATE! STOP THE WAR! Don't forget to Like, Comment, Share and Subscribe Google+ Page : https://plus.google.com/+Hanindhiyatys21 Website : www.hanindhiyatys.com Label : www.warnermusic.co.id Management / Agency : www.starmedianusantara.com Follow : Twitter : @hanindhiya_tys Instagram : @hanindhiyatys FB fanpage : https://www.facebook.com/pages/HANIN-DHIYA-TYS/383303318486981 Fanbase Twitter : @haninours Instagram : @haninours FB : Haninours Indonesia Official

    published: 26 Sep 2016
  • RAISA - IMAGINE (JOHN LENON Cover) "HUT PABRIK GRESIK KE 59 PT. SEMEN INDONESIA Tbk.

    published: 01 Jan 2017
  • Bondan Prakoso - Imagine John Lennon cover

    This singer is from Indonesia. The name is Bondan Prakoso.

    published: 04 Jun 2014
  • UNICEF Indonesia #IMAGINE video with John Lennon | #EVERYVOICECOUNTS

    Mari #IMAGINE dunia yang lebih baik untuk anak-anak, dan jadikan itu kenyataan!

    published: 18 Dec 2014
  • [FF Indonesia]BTS Imagine -Remember Me? [Ep.1]

    Happy 1 Year Anniversary buat channel Youtube Aku ^^ Semoga kalian suka sama FF aku ini^^ Imagine inspire by: av1united _ & Suga Kookie Credits: MUSIC INSTRUMENT: -Shekespearinator -Smyang Song: 1.BTS: -For You -War Of Hormone 2.EXO: -Lightsaber 3.BEAST: -Butterfly 4.GOT7: -If You Do 5.Gfriend: -Glass Bread Pictures: -Google -BTS Fansite Kalo kalian mau kelanjutan dari FF ini,Please comment di bawah.Thanks ^3^

    published: 19 Aug 2016
  • Imagine Dragons – Demons - Lyrics (Terjemahan Indonesia)

    untuk mendownload terjemahan lirik lagu lain kunjungi: http://video-terjemahan-lirik.blogspot.co.id/

    published: 29 Nov 2016
  • [INDO SUB] BTS Jimin Imagine - Distance #Chapter 1

    PLEASE READ DESCRIPTION BOX! INSTAGRAM : https://www.instagram.com/keiko.area/ BTS ARMY Indonesia Amino (BAIA) : http://aminoapps.com/p/h9wy3v Line@ : http://line.me/ti/p/%40xak5974z THIS IS FAKE SUB. All the videos are credit to owner and BigHit Ent. I just own the storyline and sub. Continue? LIKE AND SHARE CHINGU~

    published: 01 Jun 2017
  • [Fake sub indo] imagine suga your boyfriend

    Thanks for watching~ Don't forget to subscribe

    published: 31 Oct 2017
  • [FF][IMAGINE][INDONESIA] BTS LOOK HERE 2

    Video intro cr. Psykook

    published: 22 Feb 2018
  • FF (imagine)(indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.04

    Mian telat up🙏🙏 Like & Coment ya guys... Kamsahamnida...😊

    published: 14 Mar 2018
  • FF (Imagine)(Indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.01

    Like & Subscribe 👌👌 Kamsahamnida.....

    published: 17 Jan 2018
  • [FF][IMAGINE][INDONESIA]17++BTS LOOK HERE 17

    Credit intro.Psycook

    published: 10 Apr 2018
  • [INDONESIAN FF IMAGINE] [Jungkook] Thousand Tears Episode 1

    Soundtrack : 1. Lee Hi - Breathe Instrumental Piano by Smyang Piano 2. GFRIEND - Navillera Instrumental Piano by Smyang Piano 3. NCT127 - Fire Truck Instrumental 4. BEAST - Ribbon Instrumental Piano by Smyang Piano 5. BTS - Converse High Instrumental Piano Smyang Piano --- EPISODE 1 : https://www.youtube.com/watch?v=XH8Csokjtd8&t=9s EPISODE 2 : https://www.youtube.com/watch?v=mv-pSXXYXTE&t=2s EPISODE 3 : https://www.youtube.com/watch?v=DgfspBbQxt8&t=2s EPISODE 4 : https://www.youtube.com/watch?v=y1d6r7GkRVs&t=466s EPISODE 5 : https://www.youtube.com/watch?v=5EqeOLcZFds EPISODE 6 : https://www.youtube.com/watch?v=HN88awei4B4&t=794s EPISODE 7 : https://www.youtube.com/watch?v=gaRxJ-GFP3I&t=1615s --- Instagram : https://www.instagram.com/hillaqyn/ Twitter : https://twitter.com/hillaqynn

    published: 01 Aug 2016
  • [BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin][18+]From Fight To Love [PART 6]

    Music By : Smyang & RYUSERALOVER,.etc.

    published: 27 Jul 2017
  • IMAGINE ASTRO | Moonbin As your boyfriend (FAKE SUB INDO)

    huy guys im back with another imagine i hope your like and dont forget like coment and subscrieb lets be friend

    published: 28 Feb 2017
  • [FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 14

    UPDAAATE!!!! xD WARNING!! semoga suka ya :)) oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP & Ryuseralover] Halsey- im not afraid anymore instrumental (llily j)

    published: 05 Aug 2017
  • [FF][IMAGINE][INDONESIA]17++ BTS LOOK HERE 16

    Credit intro Psycook

    published: 09 Apr 2018
  • [BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin]From Fight To Love [Part 1]

    Hai guys! Ini ff pertama gw disini,gw harap kalian suka ya! Oh iya ff ini khusus cewek doang..kalo untuk cowok nanti gw bikin. You as Y/N Jimin as Jimin Music By : Smyang ,etc.

    published: 29 Jun 2017
  • [NEW] [FF] [IMAGINE] [INDONESIA] BTS LOOK HERE 1

    credit intro. psycook

    published: 12 Feb 2018
  • [IMAGINE/ INDO] Jimin as Your Boyfriend Part.1

    Original video by poco a poco》 https://youtu.be/1hyzuCt_9us

    published: 07 Jan 2017
  • Believer - Imagine Dragons ( Lirik Terjemahan Indonesia )

    Imagine Dragons - Believer ( Lirik dan Terjemahan Indonesia ) ( Lyrics Terjemahan Indonesia ) Lirik : First things first -- Hal pertama yang penting I'ma say all the words inside my head -- Ku ucapkan semua kata yang ada di kepala ku I'm fired up and tired of the way that things have been, oh-ooh -- Aku bersemangat dan lelah dengan hal yang terjadi, oh-ooh The way that things have been, oh-ooh -- Hal yang terjadi, oh-ooh Second thing second -- Hal penting kedua Don't you tell me what you think that I can be -- Tidak kah kau memberitahu ku apa yang kau pikirkan sehingga aku bisa menjadi I'm the one at the sail, I'm the master of my sea, oh-ooh -- Satu-satunya pelaut, yang menguasai duniaku, oh-ooh The master of my sea, oh-ooh -- Penguasa dunia ku, oh-ooh I was broken from a young age -- A...

    published: 08 Oct 2017
developed with YouTube
Imagine -John Lennon-  (INDONESIAN VERSION) Bayangkan #translationprojectusd
3:52

Imagine -John Lennon- (INDONESIAN VERSION) Bayangkan #translationprojectusd

  • Order:
  • Duration: 3:52
  • Updated: 03 Jun 2017
  • views: 6814
videos
https://wn.com/Imagine_John_Lennon_(Indonesian_Version)_Bayangkan_Translationprojectusd
Imagine - John Lennon | Terjemahan Lirik Lagu Bahasa Indonesia
4:30

Imagine - John Lennon | Terjemahan Lirik Lagu Bahasa Indonesia

  • Order:
  • Duration: 4:30
  • Updated: 18 May 2017
  • views: 29574
videos
John Lennon / The Beatles - Imagine . Lyrics makna arti terjemahan lirik lagu barat inggris dalam bahasa Indonesia. IMAGINE --------------- Imagine there's no heaven Bayangkanlah tak ada surga It's easy if you try Mudah jika kau mau berusaha No hell below us Tak ada neraka di bawah kita Above us only sky Di atas kita hanya ada langit Imagine all the people Bayangkanlah semua orang Living for today... Hidup hanya hari ini... Imagine there's no countries Bayangkanlah tak ada negara It isnt hard to do Tidak sulit melakukannya Nothing to kill or die for Tak ada alasan untuk membunuh dan terbunuh No religion too Juga tak ada agama Imagine all the people Bayangkan semua orang Living life in peace... Menjalani hidup dalam damai... Imagine no possesions Bayangkan tak ada harta benda I wonder if you can Aku ragu apakah kau mampu No need for greed or hunger Tak perlu rakus atau lapar A brotherhood of man Persaudaraan manusia Imagine all the people Bayangkan semua orang Sharing all the world... Berbagi dunia ini You may say Im a dreamer Mungkin kau kan berkata aku seorang pemimpi But Im not the only one Namun aku bukanlah satu-satunya I hope some day you'll join us Kuharap suatu saat kau kan bergabung dengan kami And the world will live as one Dan dunia akan bersatu
https://wn.com/Imagine_John_Lennon_|_Terjemahan_Lirik_Lagu_Bahasa_Indonesia
"Bayangkan", IMAGINE cover dlm bhs Indo.
3:25

"Bayangkan", IMAGINE cover dlm bhs Indo.

  • Order:
  • Duration: 3:25
  • Updated: 20 Nov 2011
  • views: 1708
videos
Hayalan penyani ex-Beatle, John Lennon. Dimana dia membayangkan bahwa jikalau sorga, neraka, negara, kekayaan dan agama itu umpamanya tidak ada semua persoalan di dunia bisa diatasi. Tetapi menurut saya pribadi semua itu baik, terutama seperti agama, yang tidak baik adalah beberapa penduduk bumi ini yg serakah & mau power. Maka oleh karena itu saya minta baiklah kita saling mengasihi sesama seperti Tuhan telah mengasihi dunia.
https://wn.com/Bayangkan_,_Imagine_Cover_Dlm_Bhs_Indo.
Imagine - John Lennon (Cover) by Hanin Dhiya
3:58

Imagine - John Lennon (Cover) by Hanin Dhiya

  • Order:
  • Duration: 3:58
  • Updated: 26 Sep 2016
  • views: 475957
videos
STOP THE FEAR! STOP THE HATE! STOP THE WAR! Don't forget to Like, Comment, Share and Subscribe Google+ Page : https://plus.google.com/+Hanindhiyatys21 Website : www.hanindhiyatys.com Label : www.warnermusic.co.id Management / Agency : www.starmedianusantara.com Follow : Twitter : @hanindhiya_tys Instagram : @hanindhiyatys FB fanpage : https://www.facebook.com/pages/HANIN-DHIYA-TYS/383303318486981 Fanbase Twitter : @haninours Instagram : @haninours FB : Haninours Indonesia Official
https://wn.com/Imagine_John_Lennon_(Cover)_By_Hanin_Dhiya
RAISA - IMAGINE (JOHN LENON Cover) "HUT PABRIK GRESIK KE 59 PT. SEMEN INDONESIA Tbk.
2:52

RAISA - IMAGINE (JOHN LENON Cover) "HUT PABRIK GRESIK KE 59 PT. SEMEN INDONESIA Tbk.

  • Order:
  • Duration: 2:52
  • Updated: 01 Jan 2017
  • views: 1228
videos
https://wn.com/Raisa_Imagine_(John_Lenon_Cover)_Hut_Pabrik_Gresik_Ke_59_Pt._Semen_Indonesia_Tbk.
Bondan Prakoso - Imagine John Lennon cover
4:54

Bondan Prakoso - Imagine John Lennon cover

  • Order:
  • Duration: 4:54
  • Updated: 04 Jun 2014
  • views: 8470
videos
This singer is from Indonesia. The name is Bondan Prakoso.
https://wn.com/Bondan_Prakoso_Imagine_John_Lennon_Cover
UNICEF Indonesia #IMAGINE video with John Lennon | #EVERYVOICECOUNTS
3:20

UNICEF Indonesia #IMAGINE video with John Lennon | #EVERYVOICECOUNTS

  • Order:
  • Duration: 3:20
  • Updated: 18 Dec 2014
  • views: 6938
videos
Mari #IMAGINE dunia yang lebih baik untuk anak-anak, dan jadikan itu kenyataan!
https://wn.com/Unicef_Indonesia_Imagine_Video_With_John_Lennon_|_Everyvoicecounts
[FF Indonesia]BTS Imagine -Remember Me? [Ep.1]
3:31

[FF Indonesia]BTS Imagine -Remember Me? [Ep.1]

  • Order:
  • Duration: 3:31
  • Updated: 19 Aug 2016
  • views: 7549
videos
Happy 1 Year Anniversary buat channel Youtube Aku ^^ Semoga kalian suka sama FF aku ini^^ Imagine inspire by: av1united _ & Suga Kookie Credits: MUSIC INSTRUMENT: -Shekespearinator -Smyang Song: 1.BTS: -For You -War Of Hormone 2.EXO: -Lightsaber 3.BEAST: -Butterfly 4.GOT7: -If You Do 5.Gfriend: -Glass Bread Pictures: -Google -BTS Fansite Kalo kalian mau kelanjutan dari FF ini,Please comment di bawah.Thanks ^3^
https://wn.com/Ff_Indonesia_Bts_Imagine_Remember_Me_Ep.1
Imagine Dragons – Demons - Lyrics (Terjemahan Indonesia)
2:54

Imagine Dragons – Demons - Lyrics (Terjemahan Indonesia)

  • Order:
  • Duration: 2:54
  • Updated: 29 Nov 2016
  • views: 39846
videos
untuk mendownload terjemahan lirik lagu lain kunjungi: http://video-terjemahan-lirik.blogspot.co.id/
https://wn.com/Imagine_Dragons_–_Demons_Lyrics_(Terjemahan_Indonesia)
[INDO SUB] BTS Jimin Imagine - Distance #Chapter 1
7:12

[INDO SUB] BTS Jimin Imagine - Distance #Chapter 1

  • Order:
  • Duration: 7:12
  • Updated: 01 Jun 2017
  • views: 13942
videos
PLEASE READ DESCRIPTION BOX! INSTAGRAM : https://www.instagram.com/keiko.area/ BTS ARMY Indonesia Amino (BAIA) : http://aminoapps.com/p/h9wy3v Line@ : http://line.me/ti/p/%40xak5974z THIS IS FAKE SUB. All the videos are credit to owner and BigHit Ent. I just own the storyline and sub. Continue? LIKE AND SHARE CHINGU~
https://wn.com/Indo_Sub_Bts_Jimin_Imagine_Distance_Chapter_1
[Fake sub indo] imagine suga your boyfriend
1:41

[Fake sub indo] imagine suga your boyfriend

  • Order:
  • Duration: 1:41
  • Updated: 31 Oct 2017
  • views: 984
videos
Thanks for watching~ Don't forget to subscribe
https://wn.com/Fake_Sub_Indo_Imagine_Suga_Your_Boyfriend
[FF][IMAGINE][INDONESIA] BTS LOOK HERE 2
5:56

[FF][IMAGINE][INDONESIA] BTS LOOK HERE 2

  • Order:
  • Duration: 5:56
  • Updated: 22 Feb 2018
  • views: 1403
videos
Video intro cr. Psykook
https://wn.com/Ff_Imagine_Indonesia_Bts_Look_Here_2
FF (imagine)(indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.04
14:59

FF (imagine)(indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.04

  • Order:
  • Duration: 14:59
  • Updated: 14 Mar 2018
  • views: 828
videos
Mian telat up🙏🙏 Like & Coment ya guys... Kamsahamnida...😊
https://wn.com/Ff_(Imagine)(Indonesia)|Jeon_Jungkook_My_Friend_My_Boyfriend_Part.04
FF (Imagine)(Indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.01
6:48

FF (Imagine)(Indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.01

  • Order:
  • Duration: 6:48
  • Updated: 17 Jan 2018
  • views: 963
videos
Like & Subscribe 👌👌 Kamsahamnida.....
https://wn.com/Ff_(Imagine)(Indonesia)|Jeon_Jungkook_My_Friend_My_Boyfriend_Part.01
[FF][IMAGINE][INDONESIA]17++BTS LOOK HERE 17
7:20

[FF][IMAGINE][INDONESIA]17++BTS LOOK HERE 17

  • Order:
  • Duration: 7:20
  • Updated: 10 Apr 2018
  • views: 976
videos
Credit intro.Psycook
https://wn.com/Ff_Imagine_Indonesia_17_Bts_Look_Here_17
[INDONESIAN FF IMAGINE] [Jungkook] Thousand Tears Episode 1
7:05

[INDONESIAN FF IMAGINE] [Jungkook] Thousand Tears Episode 1

  • Order:
  • Duration: 7:05
  • Updated: 01 Aug 2016
  • views: 9917
videos
Soundtrack : 1. Lee Hi - Breathe Instrumental Piano by Smyang Piano 2. GFRIEND - Navillera Instrumental Piano by Smyang Piano 3. NCT127 - Fire Truck Instrumental 4. BEAST - Ribbon Instrumental Piano by Smyang Piano 5. BTS - Converse High Instrumental Piano Smyang Piano --- EPISODE 1 : https://www.youtube.com/watch?v=XH8Csokjtd8&t=9s EPISODE 2 : https://www.youtube.com/watch?v=mv-pSXXYXTE&t=2s EPISODE 3 : https://www.youtube.com/watch?v=DgfspBbQxt8&t=2s EPISODE 4 : https://www.youtube.com/watch?v=y1d6r7GkRVs&t=466s EPISODE 5 : https://www.youtube.com/watch?v=5EqeOLcZFds EPISODE 6 : https://www.youtube.com/watch?v=HN88awei4B4&t=794s EPISODE 7 : https://www.youtube.com/watch?v=gaRxJ-GFP3I&t=1615s --- Instagram : https://www.instagram.com/hillaqyn/ Twitter : https://twitter.com/hillaqynn
https://wn.com/Indonesian_Ff_Imagine_Jungkook_Thousand_Tears_Episode_1
[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin][18+]From Fight To Love [PART 6]
13:03

[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin][18+]From Fight To Love [PART 6]

  • Order:
  • Duration: 13:03
  • Updated: 27 Jul 2017
  • views: 7561
videos
Music By : Smyang & RYUSERALOVER,.etc.
https://wn.com/Bts_Ff_Imagine_Indonesia_Jimin_18_From_Fight_To_Love_Part_6
IMAGINE ASTRO | Moonbin As your boyfriend (FAKE SUB INDO)
4:23

IMAGINE ASTRO | Moonbin As your boyfriend (FAKE SUB INDO)

  • Order:
  • Duration: 4:23
  • Updated: 28 Feb 2017
  • views: 8322
videos
huy guys im back with another imagine i hope your like and dont forget like coment and subscrieb lets be friend
https://wn.com/Imagine_Astro_|_Moonbin_As_Your_Boyfriend_(Fake_Sub_Indo)
[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 14
9:10

[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 14

  • Order:
  • Duration: 9:10
  • Updated: 05 Aug 2017
  • views: 7534
videos
UPDAAATE!!!! xD WARNING!! semoga suka ya :)) oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP & Ryuseralover] Halsey- im not afraid anymore instrumental (llily j)
https://wn.com/Ff_Imagine_Indonesia_17_Bts_Heaven_14
[FF][IMAGINE][INDONESIA]17++ BTS LOOK HERE 16
11:22

[FF][IMAGINE][INDONESIA]17++ BTS LOOK HERE 16

  • Order:
  • Duration: 11:22
  • Updated: 09 Apr 2018
  • views: 980
videos
Credit intro Psycook
https://wn.com/Ff_Imagine_Indonesia_17_Bts_Look_Here_16
[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin]From Fight To Love [Part 1]
3:48

[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin]From Fight To Love [Part 1]

  • Order:
  • Duration: 3:48
  • Updated: 29 Jun 2017
  • views: 3003
videos
Hai guys! Ini ff pertama gw disini,gw harap kalian suka ya! Oh iya ff ini khusus cewek doang..kalo untuk cowok nanti gw bikin. You as Y/N Jimin as Jimin Music By : Smyang ,etc.
https://wn.com/Bts_Ff_Imagine_Indonesia_Jimin_From_Fight_To_Love_Part_1
[NEW] [FF] [IMAGINE] [INDONESIA] BTS LOOK HERE 1
10:10

[NEW] [FF] [IMAGINE] [INDONESIA] BTS LOOK HERE 1

  • Order:
  • Duration: 10:10
  • Updated: 12 Feb 2018
  • views: 2492
videos
credit intro. psycook
https://wn.com/New_Ff_Imagine_Indonesia_Bts_Look_Here_1
[IMAGINE/ INDO] Jimin as Your Boyfriend Part.1
1:43

[IMAGINE/ INDO] Jimin as Your Boyfriend Part.1

  • Order:
  • Duration: 1:43
  • Updated: 07 Jan 2017
  • views: 4323
videos
Original video by poco a poco》 https://youtu.be/1hyzuCt_9us
https://wn.com/Imagine_Indo_Jimin_As_Your_Boyfriend_Part.1
Believer - Imagine Dragons ( Lirik Terjemahan Indonesia )
2:44

Believer - Imagine Dragons ( Lirik Terjemahan Indonesia )

  • Order:
  • Duration: 2:44
  • Updated: 08 Oct 2017
  • views: 10244
videos
Imagine Dragons - Believer ( Lirik dan Terjemahan Indonesia ) ( Lyrics Terjemahan Indonesia ) Lirik : First things first -- Hal pertama yang penting I'ma say all the words inside my head -- Ku ucapkan semua kata yang ada di kepala ku I'm fired up and tired of the way that things have been, oh-ooh -- Aku bersemangat dan lelah dengan hal yang terjadi, oh-ooh The way that things have been, oh-ooh -- Hal yang terjadi, oh-ooh Second thing second -- Hal penting kedua Don't you tell me what you think that I can be -- Tidak kah kau memberitahu ku apa yang kau pikirkan sehingga aku bisa menjadi I'm the one at the sail, I'm the master of my sea, oh-ooh -- Satu-satunya pelaut, yang menguasai duniaku, oh-ooh The master of my sea, oh-ooh -- Penguasa dunia ku, oh-ooh I was broken from a young age -- Aku putus asa di usia muda Taking my sulking to the masses -- Mengalihkan kekecewaanku di kerumunan Write down my poems for the few -- Muliskan puisi ku selama beberapa saat That looked at me took to me, shook to me, feeling me -- Yang menatapku menguasaiku, mengguncang ku, merasakan ku Singing from heart ache from the pain -- Menyanyi dari sakit hati dari rasa sakit Take up my message from the veins -- Menulisnya dengan darah Speaking my lesson from the brain -- Bicara nasihat dari otak Seeing the beauty through the... -- Melihat keindahan melalui ... Pain! -- Rasa sakit! You made me a, you made me a believer, believer -- Kau membuat ku, kau membuat ku percaya, percaya Pain! -- Rasa sakit! You break me down, you build me up, believer, believer -- Kau mematahkan ku, kau membangkitkan ku, percaya, percaya Pain! -- Rasa sakit! I let the bullets fly, oh let them rain -- Ku biarkan peluru terbang, oh biarkan mereka menghujaniku My life, my love, my drive, it came from... -- Hidup ku, cinta ku, perjalanan ku, itu berasal dari ... Pain! -- Rasa sakit! You made me a, you made me a believer, believer -- Kau membuat ku, Kau membuatku percaya, percaya Third things third -- Hal penting ketiga Send a prayer to the ones up above -- Mengirim doa pada orang-orang yang telah tiada All the hate that you've heard has turned your spirit to a dove, oh-ooh -- Semua kebencian yang kau dengar telah mengubah semangat mu, oh-ooh Your spirit up above, oh-ooh -- Semangatmu , oh-ooh I was choking in the crowd -- Aku terdiam di kerumunan Living my brain up in the cloud -- Hidup dengan impian setinggi awan Falling like ashes to the ground -- Dan jatuh seperti abu ke tanah Hoping my feelings, they would drown -- Berharap perasaanku,akan tenggelam But they never did, ever lived, ebbing and flowing -- Tapi tak pernah terjadi, pernah hidup, surut dan mengalir Inhibited, limited -- Terhambat, terbatas Till it broke open and it rained down -- Sampai pecah terbuka dan turun menghujani It rained down, like... -- Turun menghujani, seperti ... Pain! -- Rasa sakit! You made me a, you made me a believer, believer -- Kau membuat ku, kau membuat ku percaya, percaya Pain! -- Rasa sakit! You break me down, you build me up, believer, believer -- Kau mematahkan ku, kau membangkitkan ku, percaya, percaya Pain! -- Rasa sakit! I let the bullets fly, oh let them rain -- Ku biarkan peluru terbang, oh biarkan mereka menghujaniku My life, my love, my drive, it came from... -- Hidup ku, cinta ku, perjalanan ku, itu berasal dari ... Pain! -- Rasa sakit! You made me a, you made me a believer, believer -- Kau membuat ku, Kau membuatku percaya, percaya Hey no let the bullets fly, oh let them rain -- Hey tidak ada peluru terbang, oh biarkan mereka menghujaniku My life, my love, my drive, it came from -- Hidup ku, cinta ku, perjalanan ku, itu berasal dari ... Pain! -- Rasa sakit! You made me a, you made me a believer, believer -- Kau membuat ku, kau membuat ku percaya, percaya I do not own anything. All credits go to the right owners. No copyright intended. Cover by : RAJIV DHALL (https://youtu.be/oEF8j4MXlmc) Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.
https://wn.com/Believer_Imagine_Dragons_(_Lirik_Terjemahan_Indonesia_)