• Imagine -John Lennon- (INDONESIAN VERSION) Bayangkan #translationprojectusd

    published: 03 Jun 2017
  • "Bayangkan", IMAGINE cover dlm bhs Indo.

    Hayalan penyani ex-Beatle, John Lennon. Dimana dia membayangkan bahwa jikalau sorga, neraka, negara, kekayaan dan agama itu umpamanya tidak ada semua persoalan di dunia bisa diatasi. Tetapi menurut saya pribadi semua itu baik, terutama seperti agama, yang tidak baik adalah beberapa penduduk bumi ini yg serakah & mau power. Maka oleh karena itu saya minta baiklah kita saling mengasihi sesama seperti Tuhan telah mengasihi dunia.

    published: 20 Nov 2011
  • Imagine - John Lennon | Terjemahan Lirik Lagu Bahasa Indonesia

    John Lennon / The Beatles - Imagine . Lyrics makna arti terjemahan lirik lagu barat inggris dalam bahasa Indonesia. IMAGINE --------------- Imagine there's no heaven Bayangkanlah tak ada surga It's easy if you try Mudah jika kau mau berusaha No hell below us Tak ada neraka di bawah kita Above us only sky Di atas kita hanya ada langit Imagine all the people Bayangkanlah semua orang Living for today... Hidup hanya hari ini... Imagine there's no countries Bayangkanlah tak ada negara It isnt hard to do Tidak sulit melakukannya Nothing to kill or die for Tak ada alasan untuk membunuh dan terbunuh No religion too Juga tak ada agama Imagine all the people Bayangkan semua orang Living life in peace... Menjalani hidup dalam damai... Imagine no possesions Bayangkan tak ada harta benda I wonder...

    published: 18 May 2017
  • Bondan Prakoso - Imagine John Lennon cover

    This singer is from Indonesia. The name is Bondan Prakoso.

    published: 04 Jun 2014
  • Imagine - John Lennon (Cover) by Hanin Dhiya

    STOP THE FEAR! STOP THE HATE! STOP THE WAR! Don't forget to Like, Comment, Share and Subscribe Google+ Page : https://plus.google.com/+Hanindhiyatys21 Website : www.hanindhiyatys.com Label : www.warnermusic.co.id Management / Agency : www.starmedianusantara.com Follow : Twitter : @hanindhiya_tys Instagram : @hanindhiyatys FB fanpage : https://www.facebook.com/pages/HANIN-DHIYA-TYS/383303318486981 Fanbase Twitter : @haninours Instagram : @haninours FB : Haninours Indonesia Official

    published: 26 Sep 2016
  • RAISA - IMAGINE (JOHN LENON Cover) "HUT PABRIK GRESIK KE 59 PT. SEMEN INDONESIA Tbk.

    published: 01 Jan 2017
  • UNICEF Indonesia #IMAGINE video with John Lennon | #EVERYVOICECOUNTS

    Mari #IMAGINE dunia yang lebih baik untuk anak-anak, dan jadikan itu kenyataan!

    published: 18 Dec 2014
  • [FF Indonesia]BTS Imagine -Remember Me? [Ep.1]

    Happy 1 Year Anniversary buat channel Youtube Aku ^^ Semoga kalian suka sama FF aku ini^^ Imagine inspire by: av1united _ & Suga Kookie Credits: MUSIC INSTRUMENT: -Shekespearinator -Smyang Song: 1.BTS: -For You -War Of Hormone 2.EXO: -Lightsaber 3.BEAST: -Butterfly 4.GOT7: -If You Do 5.Gfriend: -Glass Bread Pictures: -Google -BTS Fansite Kalo kalian mau kelanjutan dari FF ini,Please comment di bawah.Thanks ^3^

    published: 19 Aug 2016
  • Jhon Lennon - IMAGINE Lyrics And Translete Indonesia

    published: 13 Sep 2017
  • FF (Imagine)(Indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.01

    Like & Subscribe 👌👌 Kamsahamnida.....

    published: 17 Jan 2018
  • Imagine...The Forests of Indonesia

    Imagine ... your family has been living among Borneo's rainforests for generations. Read more about the importance of lumber certification on our blog: http://goo.gl/IcfFgV Keep up with The Nature Conservancy's latest efforts to protect nature and preserve life on Twitter (http://bit.ly/eDzkmN) and Facebook (http://on.fb.me/pSsCIr) The Forest Stewardship Council (FSC) is an independent, non-profit organization that establishes standards for the harvesting of forest resources. The standards work to minimize damage to ecosystems, empower indigenous communities, and protect worker's rights while still meeting the world economy's demand for forest resources. Transcription: This village is unique for its beautiful karsts, friendly folks, and orangutans. The life of Dayak people is ve...

    published: 27 Jan 2014
  • FF (imagine)(indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.03

    Maaf Telat Up ya.....🙏🙏 semoga suka ya sahabat....😉😉

    published: 15 Feb 2018
  • Sahabat Jadi Cinta (FF) || Taehyung Imagine Indonesia

    Komen untuk part 2 yaa.. Jgn lupa subscribe jugak, like nya jugak

    published: 29 Dec 2017
  • [BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jungkook]My Dream [INTRO]

    [!!!BAD QUALITY ALERT!!!] Hola guys...new FF is gonna release soon! Jungkook Stan...Get ready!

    published: 28 Jan 2018
  • [FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 23

    UPDAAAAATEE!! XD MAAAAF TELAT !!!! SEMOGA SUKA ^^ twitter : @ghestyghe oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP - Ryuseralover & ikpophit] iu-ending scene

    published: 06 Nov 2017
  • [BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin][18+]From Fight To Love [PART 6]

    Music By : Smyang & RYUSERALOVER,.etc.

    published: 27 Jul 2017
  • Imagine Dragons – Demons - Lyrics (Terjemahan Indonesia)

    untuk mendownload terjemahan lirik lagu lain kunjungi: http://video-terjemahan-lirik.blogspot.co.id/

    published: 29 Nov 2016
  • [FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 22

    UPDAAAAATEE!! XD MAAAAF TELAT BANGET UPDATENYAAAA!!!! SEMOGA SUKA ^^ oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP - Ryuseralover & ikpophit]

    published: 23 Oct 2017
  • CISV - Imagine village Indonesia 2012

    One shot video in CISV village in Jakarta, Indonesia 2012. People from Iceland, Sweden, Norway, Denmark, Indonesia, India, China, Thailand, Philippines, Canada, Egypt, Mexico, Brazil, Guatemala, Colombia and USA had lots of fun for one month. Miss you guys so much!

    published: 23 Jul 2012
  • [FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 14

    UPDAAATE!!!! xD WARNING!! semoga suka ya :)) oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP & Ryuseralover] Halsey- im not afraid anymore instrumental (llily j)

    published: 05 Aug 2017
  • [NEW] [FF] [IMAGINE] [INDONESIA] BTS LOOK HERE 1

    credit intro. psycook

    published: 12 Feb 2018
  • [FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 28

    UPDAAAAATEE!! XD SEMOGA SUKA ^^ oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP - Ryuseralover & ikpophit]

    published: 19 Jan 2018
  • [BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin]From Fight To Love [Part 1]

    Hai guys! Ini ff pertama gw disini,gw harap kalian suka ya! Oh iya ff ini khusus cewek doang..kalo untuk cowok nanti gw bikin. You as Y/N Jimin as Jimin Music By : Smyang ,etc.

    published: 29 Jun 2017
  • [INDONESIAN FF IMAGINE] [Jungkook] Thousand Tears Episode 1

    Soundtrack : 1. Lee Hi - Breathe Instrumental Piano by Smyang Piano 2. GFRIEND - Navillera Instrumental Piano by Smyang Piano 3. NCT127 - Fire Truck Instrumental 4. BEAST - Ribbon Instrumental Piano by Smyang Piano 5. BTS - Converse High Instrumental Piano Smyang Piano --- EPISODE 1 : https://www.youtube.com/watch?v=XH8Csokjtd8&t=9s EPISODE 2 : https://www.youtube.com/watch?v=mv-pSXXYXTE&t=2s EPISODE 3 : https://www.youtube.com/watch?v=DgfspBbQxt8&t=2s EPISODE 4 : https://www.youtube.com/watch?v=y1d6r7GkRVs&t=466s EPISODE 5 : https://www.youtube.com/watch?v=5EqeOLcZFds EPISODE 6 : https://www.youtube.com/watch?v=HN88awei4B4&t=794s EPISODE 7 : https://www.youtube.com/watch?v=gaRxJ-GFP3I&t=1615s --- Instagram : https://www.instagram.com/hillaqyn/ Twitter : https://twitter.com/hillaqynn

    published: 01 Aug 2016
developed with YouTube
Imagine -John Lennon-  (INDONESIAN VERSION) Bayangkan #translationprojectusd

Imagine -John Lennon- (INDONESIAN VERSION) Bayangkan #translationprojectusd

  • Order:
  • Duration: 3:52
  • Updated: 03 Jun 2017
  • views: 4057
videos
https://wn.com/Imagine_John_Lennon_(Indonesian_Version)_Bayangkan_Translationprojectusd
"Bayangkan", IMAGINE cover dlm bhs Indo.

"Bayangkan", IMAGINE cover dlm bhs Indo.

  • Order:
  • Duration: 3:25
  • Updated: 20 Nov 2011
  • views: 1451
videos
Hayalan penyani ex-Beatle, John Lennon. Dimana dia membayangkan bahwa jikalau sorga, neraka, negara, kekayaan dan agama itu umpamanya tidak ada semua persoalan di dunia bisa diatasi. Tetapi menurut saya pribadi semua itu baik, terutama seperti agama, yang tidak baik adalah beberapa penduduk bumi ini yg serakah & mau power. Maka oleh karena itu saya minta baiklah kita saling mengasihi sesama seperti Tuhan telah mengasihi dunia.
https://wn.com/Bayangkan_,_Imagine_Cover_Dlm_Bhs_Indo.
Imagine - John Lennon | Terjemahan Lirik Lagu Bahasa Indonesia

Imagine - John Lennon | Terjemahan Lirik Lagu Bahasa Indonesia

  • Order:
  • Duration: 4:30
  • Updated: 18 May 2017
  • views: 21384
videos
John Lennon / The Beatles - Imagine . Lyrics makna arti terjemahan lirik lagu barat inggris dalam bahasa Indonesia. IMAGINE --------------- Imagine there's no heaven Bayangkanlah tak ada surga It's easy if you try Mudah jika kau mau berusaha No hell below us Tak ada neraka di bawah kita Above us only sky Di atas kita hanya ada langit Imagine all the people Bayangkanlah semua orang Living for today... Hidup hanya hari ini... Imagine there's no countries Bayangkanlah tak ada negara It isnt hard to do Tidak sulit melakukannya Nothing to kill or die for Tak ada alasan untuk membunuh dan terbunuh No religion too Juga tak ada agama Imagine all the people Bayangkan semua orang Living life in peace... Menjalani hidup dalam damai... Imagine no possesions Bayangkan tak ada harta benda I wonder if you can Aku ragu apakah kau mampu No need for greed or hunger Tak perlu rakus atau lapar A brotherhood of man Persaudaraan manusia Imagine all the people Bayangkan semua orang Sharing all the world... Berbagi dunia ini You may say Im a dreamer Mungkin kau kan berkata aku seorang pemimpi But Im not the only one Namun aku bukanlah satu-satunya I hope some day you'll join us Kuharap suatu saat kau kan bergabung dengan kami And the world will live as one Dan dunia akan bersatu
https://wn.com/Imagine_John_Lennon_|_Terjemahan_Lirik_Lagu_Bahasa_Indonesia
Bondan Prakoso - Imagine John Lennon cover

Bondan Prakoso - Imagine John Lennon cover

  • Order:
  • Duration: 4:54
  • Updated: 04 Jun 2014
  • views: 7786
videos
This singer is from Indonesia. The name is Bondan Prakoso.
https://wn.com/Bondan_Prakoso_Imagine_John_Lennon_Cover
Imagine - John Lennon (Cover) by Hanin Dhiya

Imagine - John Lennon (Cover) by Hanin Dhiya

  • Order:
  • Duration: 3:58
  • Updated: 26 Sep 2016
  • views: 462638
videos
STOP THE FEAR! STOP THE HATE! STOP THE WAR! Don't forget to Like, Comment, Share and Subscribe Google+ Page : https://plus.google.com/+Hanindhiyatys21 Website : www.hanindhiyatys.com Label : www.warnermusic.co.id Management / Agency : www.starmedianusantara.com Follow : Twitter : @hanindhiya_tys Instagram : @hanindhiyatys FB fanpage : https://www.facebook.com/pages/HANIN-DHIYA-TYS/383303318486981 Fanbase Twitter : @haninours Instagram : @haninours FB : Haninours Indonesia Official
https://wn.com/Imagine_John_Lennon_(Cover)_By_Hanin_Dhiya
RAISA - IMAGINE (JOHN LENON Cover) "HUT PABRIK GRESIK KE 59 PT. SEMEN INDONESIA Tbk.

RAISA - IMAGINE (JOHN LENON Cover) "HUT PABRIK GRESIK KE 59 PT. SEMEN INDONESIA Tbk.

  • Order:
  • Duration: 2:52
  • Updated: 01 Jan 2017
  • views: 1018
videos
https://wn.com/Raisa_Imagine_(John_Lenon_Cover)_Hut_Pabrik_Gresik_Ke_59_Pt._Semen_Indonesia_Tbk.
UNICEF Indonesia #IMAGINE video with John Lennon | #EVERYVOICECOUNTS

UNICEF Indonesia #IMAGINE video with John Lennon | #EVERYVOICECOUNTS

  • Order:
  • Duration: 3:20
  • Updated: 18 Dec 2014
  • views: 6690
videos
Mari #IMAGINE dunia yang lebih baik untuk anak-anak, dan jadikan itu kenyataan!
https://wn.com/Unicef_Indonesia_Imagine_Video_With_John_Lennon_|_Everyvoicecounts
[FF Indonesia]BTS Imagine -Remember Me? [Ep.1]

[FF Indonesia]BTS Imagine -Remember Me? [Ep.1]

  • Order:
  • Duration: 3:31
  • Updated: 19 Aug 2016
  • views: 6449
videos
Happy 1 Year Anniversary buat channel Youtube Aku ^^ Semoga kalian suka sama FF aku ini^^ Imagine inspire by: av1united _ & Suga Kookie Credits: MUSIC INSTRUMENT: -Shekespearinator -Smyang Song: 1.BTS: -For You -War Of Hormone 2.EXO: -Lightsaber 3.BEAST: -Butterfly 4.GOT7: -If You Do 5.Gfriend: -Glass Bread Pictures: -Google -BTS Fansite Kalo kalian mau kelanjutan dari FF ini,Please comment di bawah.Thanks ^3^
https://wn.com/Ff_Indonesia_Bts_Imagine_Remember_Me_Ep.1
Jhon Lennon - IMAGINE Lyrics And Translete Indonesia

Jhon Lennon - IMAGINE Lyrics And Translete Indonesia

  • Order:
  • Duration: 3:10
  • Updated: 13 Sep 2017
  • views: 1302
videos
https://wn.com/Jhon_Lennon_Imagine_Lyrics_And_Translete_Indonesia
FF (Imagine)(Indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.01

FF (Imagine)(Indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.01

  • Order:
  • Duration: 6:48
  • Updated: 17 Jan 2018
  • views: 69
videos
Like & Subscribe 👌👌 Kamsahamnida.....
https://wn.com/Ff_(Imagine)(Indonesia)|Jeon_Jungkook_My_Friend_My_Boyfriend_Part.01
Imagine...The Forests of Indonesia

Imagine...The Forests of Indonesia

  • Order:
  • Duration: 3:34
  • Updated: 27 Jan 2014
  • views: 3712
videos
Imagine ... your family has been living among Borneo's rainforests for generations. Read more about the importance of lumber certification on our blog: http://goo.gl/IcfFgV Keep up with The Nature Conservancy's latest efforts to protect nature and preserve life on Twitter (http://bit.ly/eDzkmN) and Facebook (http://on.fb.me/pSsCIr) The Forest Stewardship Council (FSC) is an independent, non-profit organization that establishes standards for the harvesting of forest resources. The standards work to minimize damage to ecosystems, empower indigenous communities, and protect worker's rights while still meeting the world economy's demand for forest resources. Transcription: This village is unique for its beautiful karsts, friendly folks, and orangutans. The life of Dayak people is very much attached with forest. They hunt for food and get building and home ware materials from the forest. Merabu village wants to have its own protected forest. Narrator: But you don't have a voice in decisions being made about these forests. neighboring villages have lost their forest. now it's hard for them to find wood for fire. Now, imagine you are part of a team. A team with tools and connections that empower you to make decisions and take action to sustain your forests and your future. TNC supports us with a lot of things. Together with TNC, we're trying to get legal approval from the government for the protected forest. TNC provide us with important knowledge on how to manage FSC and save the animals. In communities, industries and governments across Indonesia and Papua New Guinea ... across rainforests throughout Asia and the Pacific ... Imagine these stories replicated a thousand times over ... That's what WE'RE imagining. Our main purpose with FSC is to be able to sell the product that came from reliable and sustainable source. here we still can easily spot wildlife animals like deer, bears, orangutans and hornbills. I love nature. I want to preserve the nature. I hope by keeping our forest we can support the life and future of the next generation. Imagine you are part of these stories. You can be. Join us! nature.org/indonesia
https://wn.com/Imagine...The_Forests_Of_Indonesia
FF (imagine)(indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.03

FF (imagine)(indonesia)|Jeon Jungkook-My Friend My Boyfriend Part.03

  • Order:
  • Duration: 14:45
  • Updated: 15 Feb 2018
  • views: 61
videos
Maaf Telat Up ya.....🙏🙏 semoga suka ya sahabat....😉😉
https://wn.com/Ff_(Imagine)(Indonesia)|Jeon_Jungkook_My_Friend_My_Boyfriend_Part.03
Sahabat Jadi Cinta (FF) || Taehyung Imagine Indonesia

Sahabat Jadi Cinta (FF) || Taehyung Imagine Indonesia

  • Order:
  • Duration: 4:54
  • Updated: 29 Dec 2017
  • views: 298
videos
Komen untuk part 2 yaa.. Jgn lupa subscribe jugak, like nya jugak
https://wn.com/Sahabat_Jadi_Cinta_(Ff)_||_Taehyung_Imagine_Indonesia
[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jungkook]My Dream [INTRO]

[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jungkook]My Dream [INTRO]

  • Order:
  • Duration: 1:21
  • Updated: 28 Jan 2018
  • views: 100
videos
[!!!BAD QUALITY ALERT!!!] Hola guys...new FF is gonna release soon! Jungkook Stan...Get ready!
https://wn.com/Bts_Ff_Imagine_Indonesia_Jungkook_My_Dream_Intro
[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 23

[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 23

  • Order:
  • Duration: 21:59
  • Updated: 06 Nov 2017
  • views: 1967
videos
UPDAAAAATEE!! XD MAAAAF TELAT !!!! SEMOGA SUKA ^^ twitter : @ghestyghe oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP - Ryuseralover & ikpophit] iu-ending scene
https://wn.com/Ff_Imagine_Indonesia_17_Bts_Heaven_23
[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin][18+]From Fight To Love [PART 6]

[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin][18+]From Fight To Love [PART 6]

  • Order:
  • Duration: 13:03
  • Updated: 27 Jul 2017
  • views: 5267
videos
Music By : Smyang & RYUSERALOVER,.etc.
https://wn.com/Bts_Ff_Imagine_Indonesia_Jimin_18_From_Fight_To_Love_Part_6
Imagine Dragons – Demons - Lyrics (Terjemahan Indonesia)

Imagine Dragons – Demons - Lyrics (Terjemahan Indonesia)

  • Order:
  • Duration: 2:54
  • Updated: 29 Nov 2016
  • views: 32523
videos
untuk mendownload terjemahan lirik lagu lain kunjungi: http://video-terjemahan-lirik.blogspot.co.id/
https://wn.com/Imagine_Dragons_–_Demons_Lyrics_(Terjemahan_Indonesia)
[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 22

[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 22

  • Order:
  • Duration: 20:24
  • Updated: 23 Oct 2017
  • views: 2275
videos
UPDAAAAATEE!! XD MAAAAF TELAT BANGET UPDATENYAAAA!!!! SEMOGA SUKA ^^ oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP - Ryuseralover & ikpophit]
https://wn.com/Ff_Imagine_Indonesia_17_Bts_Heaven_22
CISV - Imagine village Indonesia 2012

CISV - Imagine village Indonesia 2012

  • Order:
  • Duration: 3:27
  • Updated: 23 Jul 2012
  • views: 8467
videos
One shot video in CISV village in Jakarta, Indonesia 2012. People from Iceland, Sweden, Norway, Denmark, Indonesia, India, China, Thailand, Philippines, Canada, Egypt, Mexico, Brazil, Guatemala, Colombia and USA had lots of fun for one month. Miss you guys so much!
https://wn.com/Cisv_Imagine_Village_Indonesia_2012
[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 14

[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 14

  • Order:
  • Duration: 9:10
  • Updated: 05 Aug 2017
  • views: 4768
videos
UPDAAATE!!!! xD WARNING!! semoga suka ya :)) oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP & Ryuseralover] Halsey- im not afraid anymore instrumental (llily j)
https://wn.com/Ff_Imagine_Indonesia_17_Bts_Heaven_14
[NEW] [FF] [IMAGINE] [INDONESIA] BTS LOOK HERE 1

[NEW] [FF] [IMAGINE] [INDONESIA] BTS LOOK HERE 1

  • Order:
  • Duration: 10:10
  • Updated: 12 Feb 2018
  • views: 54
videos
credit intro. psycook
https://wn.com/New_Ff_Imagine_Indonesia_Bts_Look_Here_1
[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 28

[FF] [Imagine] [indonesia] [17+] BTS HEAVEN 28

  • Order:
  • Duration: 22:23
  • Updated: 19 Jan 2018
  • views: 1404
videos
UPDAAAAATEE!! XD SEMOGA SUKA ^^ oiya makasih buat yang udah komen, like/dislike dan subscribe, kalian jadi motivasi ku buat lanjutin ini ff kkkk ....byeeee c yaaaa music by. SMYANG PIANO BTS Cover BTS Instrumental [noraebangKPOP - Ryuseralover & ikpophit]
https://wn.com/Ff_Imagine_Indonesia_17_Bts_Heaven_28
[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin]From Fight To Love [Part 1]

[BTS/FF IMAGINE INDONESIA][Jimin]From Fight To Love [Part 1]

  • Order:
  • Duration: 3:48
  • Updated: 29 Jun 2017
  • views: 2287
videos
Hai guys! Ini ff pertama gw disini,gw harap kalian suka ya! Oh iya ff ini khusus cewek doang..kalo untuk cowok nanti gw bikin. You as Y/N Jimin as Jimin Music By : Smyang ,etc.
https://wn.com/Bts_Ff_Imagine_Indonesia_Jimin_From_Fight_To_Love_Part_1
[INDONESIAN FF IMAGINE] [Jungkook] Thousand Tears Episode 1

[INDONESIAN FF IMAGINE] [Jungkook] Thousand Tears Episode 1

  • Order:
  • Duration: 7:05
  • Updated: 01 Aug 2016
  • views: 8890
videos
Soundtrack : 1. Lee Hi - Breathe Instrumental Piano by Smyang Piano 2. GFRIEND - Navillera Instrumental Piano by Smyang Piano 3. NCT127 - Fire Truck Instrumental 4. BEAST - Ribbon Instrumental Piano by Smyang Piano 5. BTS - Converse High Instrumental Piano Smyang Piano --- EPISODE 1 : https://www.youtube.com/watch?v=XH8Csokjtd8&t=9s EPISODE 2 : https://www.youtube.com/watch?v=mv-pSXXYXTE&t=2s EPISODE 3 : https://www.youtube.com/watch?v=DgfspBbQxt8&t=2s EPISODE 4 : https://www.youtube.com/watch?v=y1d6r7GkRVs&t=466s EPISODE 5 : https://www.youtube.com/watch?v=5EqeOLcZFds EPISODE 6 : https://www.youtube.com/watch?v=HN88awei4B4&t=794s EPISODE 7 : https://www.youtube.com/watch?v=gaRxJ-GFP3I&t=1615s --- Instagram : https://www.instagram.com/hillaqyn/ Twitter : https://twitter.com/hillaqynn
https://wn.com/Indonesian_Ff_Imagine_Jungkook_Thousand_Tears_Episode_1